حضور در جلسه داوری به استناد معرفی‌نامه و وکالتنامه از مالک گلخانه

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۸ #71330804

با سلام و عرض ارادت، وقت بخیر، بنده چند سال پیش از شخصی یک باب گلخانه خریداری کرده اما به دلیل عدم امکان انتقال سند، یک وکالتنامه تام‌الاختیار از ایشان اخذ کردم(شایان ذکر است کماکان کلیه مدارک به نام مالک اولیه است). اخیرا با شرکت حمل فرآورده‌های نفتی به مشکل برخورده و طی قرارداد فی‌مابین با ایشان، شرکت نفت استان به عنوان داور انتخاب شده است. بنده به استناد معرفی‌نامه از مالک و همچنین وکالتنامه در اختیار از شرکت نفت تقاضای تعیین داور و مطالبه خسارت نمودم، اما طرف مقابل ایراد وارد کرده است «که صرفا مالک باید تقاضای تعیین داور نماید و بنده به استناد معرفی‌نامه کتبی از مالک و وکالتنامه محضری نمی‌توانم به عنوان نماینده مالک در جلسه داوری شرکت کنم و بایستی با این وکالتنامه اخذ وکیل دادگستری نمایم تا ایشان در جلسات شرکت کند». آیا چنین ادعایی درست است؟ آیا بنده به عنوان نماینده مالک به استناد معرفی‌نامه کتبی و حتی وکالتنامه نمی‌توانم در جلسه شرکت کنم؟

مشاوره حقوقی داوری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، بله باید وکیل دادگستری اختیار کنید. از مندرجات وکالتنامه اعطایی هم باید این اختیار مستفاد شود.

سلام
اگر در وکالتنامه مدنی که به شما داده شده، حق انتخاب داور و شرکت در جلسه داوری به شما اعطا شده باشد، شما می توانید داور معرفی و در جلسه شرکت کنید.
اگر چنین اختیاری به شما داده نشده، ایراد طرف مقابل شما درست است.

باسلام
بهتراست وکیل دادگستری اخذنمایید.

برای تعیین داور توسط شما باید اختیار آن به شما داده شده باشد و وکالت مدنی با وکالت در رسیدگی متفاوت می باشد.

به طور کلی وکیل مدنی در عرصه‌هایی مانند خرید و فروش خانه، فسخ اجاره، وکالت به‌منظور طلاق و یا بررسی مواردی که با نهادها و ادارات دولتی مرتبط بوده، می‌باشد. در واقع به وکالتی، وکالت مدنی گفته می‌شود که مطابق با مفاد قانون مدنی تنظیم شود. این قرار داد شامل طیف گسترده‌ای از اختیارات می‌باشد لذا در این شرایط وکیل دادگستری می تواند وکالت موکل شما انجام بدهد البته اگر در وکالت بلاعزل اختیار گرفتن وکیل به شما داده شد می توانید از جانب موکل خود وکیل دادگستری اختیار نماید