متوجه شدم که هبه به فرزند قابل رجوع نیست می توانم سند رسمی را باطل و بنام خودم سند ۶ دانگ بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۰۸ #71288716

سلام ۶ سال پیش پدرم خانه ای را در املاک بصورت هبه به بنده واگذار کرد اما در دفتر اسناد رسمی ثبت نکردیم
پارسال گفتند پشیمان شده و آن ملک را ۳ دانگ ۳ دانگ به نام من و خواهرم زدند و سند رسمی گرفتند،حالا متوجه شدم که هبه به فرزند قابل رجوع نیست می توانم سند رسمی را باطل و بنام خودم سند ۶ دانگ بگیرم؟ سپاسگزارم

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این امر(تنظیم سند شش دانگ بنام خودتان) باتوجه ب عدم رجوع از هبه ب فرزند قبل از اقدام پدرتان مبنی بر سند زدن سه دانگ سه دانگ بنام شما و خواهرتان امکان پذیر بود لیکن باتوجه ب تنظیم سند رسمی مبنی بر انتقال سه دانگ دیگر ب خواهرتان امکان رجوع از هبه ب ایشان توسط پدرتان هم نیست(سند تنظیم شده)و ابطال سند عملا منتفی است

با سلام نه خیر.ابطال سند ممکن نیست.

با درود..
با توضیحات حضرتعالی.. در وضیعت فعلی امکان ابطال سند رسمی ممکن نبوده و از نظر قانونی اصولا مسموع نمی باشد..

شما قبل از ازاقدام پدر میتوانستید سندرسمی ۶ دانگ را اخذنمایید.لکن بعداز اخذ سند توسط پدر دیگر نمیتوانید سند را ابطال نمایید.

درود بر شما، خیر، در این مورد امکان ابطال سند رسمی وجود ندارد.

با درود خیر امکان‌ پذیر نیست

خیر ابطال امکانپذیر نیست