متوجه شدم ایشان در قسمت خالی کروکی مدعی است سهم دارد؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۲۴ #71281121

شخصی که همسایه ام بود پسرش مهندس بود من هم برای زمینم نیاز به کروکی داشتم که مدارک را بهش دادم انها نیز کروکی را تنظیم کردن ولی پسرم مرا فریب داد از من خواست زیر کروکی را امضا کنم بعنوان مالک و تایید کروکی که بعدا متوجه شدم ایشان در قسمت خالی کروکی بالا و پایین صفحه تقسیم تامه تنظیم کرده و مدعی است سهم دارد این توضیحات بعد از امضا اضافه شده حلا چکار کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به عمل ارتکابی مشارالیه به عنوان جرم سوء استفاده از سفید امضا علیه ایشان شکایت مطرح کنید

با درود اگر سواستفاده بنماید عمل ایشان جرم است و می‌توان طرح شکایت کرد

باسلام
اگر قبل از درج هر گونه مطلبی از شما امضاء اخذ شده است تحت عنوان سوء استفاده از سفید امضاء در غیر اینصورت تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول میتوانید از وی شکایت نمائید.

درود
می توانید به جرم سو استفاده از سفید امضا شکایت کنید.