احتمال حبس خیانت در امانت کارفرما در عدم استرداد شناسنامه و سفته

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۷ #71176340

سلام، من جایی مشغول کار بودم، قراردادم که تموم شد قطع همکاری کردم. شناسنامه و ۲۰۰ میلیون تومان سفته دست کارفرما بود، ایشون مدارک من رو پس نداد، گفت مطبم رو آتش زدی، در صورتی که آتش‌سوزی به خاطر اتصالی اسپیلت بود و خودش هم این رو میدونه ولی میگه باید برق رو قطع می‌کردی و... . از دی ماه مدارکم رو نمی‌ده و من شکایت کردم، نه جلسه‌ی شورای حل اختلاف رو اومد و نه جلسه‌ی بازپرسی رو! آخر سر حکم جلبش رو گرفتم و جلبش کردم و ۵۰ میلیون وثیقه و سند گذاشت و پرونده رفت دادگاه. الان در دادگاه ممکنه حکمی بهش ندن؟ مثلا بگن مدارک رو پس میده و حکمی بهش نمی‌دیم؟ چون من رضایت نمیدم به این راحتی. برای خیانت در امانت شناسنامه و سفته ممکنه حبس بدن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ،احتمال محکومیت به حبس وجود دارد هر چند قابل پیش بینی قطعی نیست

با سلام
بله احتمال هر چیزی در دادگاه وجود دارد و شما میتوانید رضایت ندید.

باسلام دردادگاه همه چیزاحتمال وجوددارد ،وحتی ممکن است حبس تعیین شود،یاممکن است مطابق قراردادشماوکارفرما،ایشان بتواندبرروی سفته اقدام کند،ومیبایست قراردادکارشمابررسی گردد،ولی اگرموضوع جنبه کیفری داشته باشد ومجرمیت کارفرمامحرزگرددشمامیتوانیداعلام رضایت نکنید.

سلام در صورت عدم رضایت شما امکان گذشت نیست،و طبق ماده ۶۷۴ قانون مجازات اسلامی مجازات ایشان حبس است.

بله شما میتونید رضایت ندهید و برای ایشان حبس اعمال میگردد.

با سلام
بله در صورت اثبات، مجازات ایشان مطابق با ماده ۶۷۴ قانون مجازات اسلامی نود و یک روز تا یک سال و نیم حبس خواهد بود.

خیر امکان نداره حکمی صادر نشه ، و رضایت شما کاملا تاثیرگزار هست