این شکایت به کجا ختم میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۲ #71145224

بنده یک گوشی پیدا کردم بهمن ماه هرچی گشتم صاحبشو پیدا نکردم.چند وقت بعد از این گوشی استفاده کردم داخلش سیمکارت گذاشتم، یکماه قبل برای یکی از دوستانم اس ام اس اومد که از شما شکایت کردن،پیگیری کردن تا فهمیدن که بنده وقتی سیمکارت گذاشتم اولین زنگی که داشتم با خط ایشون بوده از ایشون صاحب گوشی شکایت کرده بودن،چند روز پیش رفتن دادگاه بهشون گفته بودن که همچین چیزیه، توی بهمن ماه این تلفن گم شده و اولین تماس با خط شما بوده.

میخوام بدونم این شکایت به کجا میرسه؟

و از این مهم تر این که برای دوستم که مشکلی پیش نمیاد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون گوشی تلفن درتصرف شماست .
اتهام شما یا سرقت هست یا استفاده ازمال مسروقه
درمقام دفاع بایدثابت کنید گوشی را پیدا کردید

میخوام بدونم این شکایت به کجا میرسه؟

شما حق استفاده از گوشی پیدا شده را نداشتید و در صورت شکایت علیه شما برای شما دردسر ایجاد خواهد شد و تنها با اثبات مدعاهایتان بی گناه شناخته خواهید شد
و از این مهم تر این که برای دوستم که مشکلی پیش نمیاد؟
خیر ایشان مرتکب هیچ عمل مجرمانه ای نشده اند و از این جهت مبرا خواهند شد

با سلام پیگرد دوست شما به لحاظ قانونی بلاوجه است مگر اینکه در استعلام مخابرات اشتباها ایشان در خروجی تماس بعنوان مبدا تماس ذکر شده باشد و یا اینکه سیم کارت شما که در گوشی نصب گردیده بنام دوستتان باشد در غیر این صورت از نظر قانونی دوستتان مرتکب جرمی نشده است

با سلام در این خصوص طرح شکایت علیه دوست شما بدون دلیل میباشد و به دو صورت قابل توجیه است ۰-در استعلام از مخابرات تماس خروجی اشتباه درج شده و ایشان بعنوان مبدا تماس لحاظ شده و دوم اینکه سیم کارت شما بنام ایشان بوده باشد، در غیر این صورت دلیلی برای پیگرد دوست شما وجود ندارد