برای مطالبه هزینه اجراییه و هزینه وکیل شکایت کرد؛ آیا مادرم باید پرداخت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۳ #71086844

با سلام برادرم براثر تصادف فوت کرده کل دیه مرحوم از طریق اداره ثبت برای مهریه برداشت شده و دیگر هیچ اموالی ندارد.و به مادرم که دیگر ورثه هست اموالی نرسیده اکنون همسر مرحوم برادرم از مادرم که دیگر وارث هست برای مطالبه هزینه اجرایه و هزینه وکیل شکایت کرد ایا مادرم باید پرداخت کند؟ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
خیر برعهده مادر نیست
اگر اموالی داشته اند همسرشان میتوانند از آن بردارند

سلام
اگر برادرتان اموالی نداشته باشد مادر و دیگر ورثه هیچ تکلیفی به پرداخت هزینه های اجرایی و هزینه وکیل ندارند

با سلام
طبق قانون هزینه دادرسی و حق الوکاله و هزینه کارشناسی و غیره از محکوم علیه دریاف میگردد و حال به دلیل فوت برادر گرامیتان،در صورت داشتن اموال از ماترک مرحوم اخذ خواهد شد و در غیر اینصورت هیچ احدی از وراث ضامن پرداخت هزینه ها نخواهند بود.

سلام
پرداخت هزینه اجرایی به عهده محکوم علیه است که در صورت فوت از اموال ایشان برداشته می‌شود و چنانچه اموالی نداشته باشند ورثه هیچ تکلیفی به اینکه از اموال شخصی خود آن را بپردازند ندارند