در صورتی که وام ازدواج پرداخت نشود ضامن از وام گیرنده شکایت کند از چه طریقی باید اعتراض زده شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۴ #70951681

سلام من نامزدم وام ازدواج منو برداشته بود و چون اختلاف پیدا کردیم اقساط شو پرداخت نکرد و ضامن شکایت کرد.الان برای تقاضای تقسیط این مبلغ باید از چه لایحه ای استفاده کنم؟همچنین برگه اعسار که ۳شاهد امضا کنه رو باید داشته باشم؟از خدمات قضایی باید اعتراض زده بشه و تقاضای تقسیط شود؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید دادخواست اعسار به دفاتر خدمات قضایی به انضمام استشهادیه تقدیم کنید

باید دلایل خود مبنی بر اعسار را به همراه استشهادیه و دو الی چهار شاهد از دفاتر خدمات قضایی ارائه دهید

با سلام جناب حکم محکومیت صادر گردیده می بایست از طریق دفاتر خدمات قضایی دادگاه اعسار خویش را تنظیم نمایید

دادخواست اعسار به انضمام استشهادیه که به امضاء حداقل دو شاهد رسیده است را از طریق دفاتر الکترونیک خدمات قضایی تقدیم دادکاه نمایید.

سلام و عرض ادب
گویا به موجب حکم دادگاه حقوقی محکوم به پرداخت مبلغ بدهی به بانک بابت وام ازدواج شده اید، باید ظرف ۳۰ روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه با تکمیل فرم استشهادیه و فرم صورت اموال که در آن صورت کلیه اموال منقول و غیرمنقول و وجوه و اموال نزد اشخاص ثالث را به دادگاه معرفی و در صورتی که اموالی ندارید این مورد را در فرم قید بفرمائید، به درخواست اعسار شما دادگاه رسیدگی و در صورت اثبات عدم تمکن مالی شما حکم بر تقسیط صادر میشود.
فرم ها ی مربوطه را هم میتوانید از دفتر خدمات قضائی اخذ کنید و یا در اینترنت دانلود کنید.
موفق و پیروز باشید.