چگونه می ‌توانم یک دفترخانه‌ی اسناد رسمی در شهر خود پیدا کنم که عمل "ضم وکیل" را انجام دهد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۹۷ #70934376

با سلام
می‌خواهم با "ضم وکیل" کردن، "وکالت بلاعزل فروش خانه‌ام" را که به شخصی دادم بی‌اثر کنم. با این توضیح که در وکالتنامه اشاره‌ای به "سلب حق ضم وکیل یا امین از موکل" نشده. متاسفانه به هر در دفترخانه‌ی اسناد رسمی در شهر خود(شاهین‌شهر) که مراجعه می‌کنم یا نمی‌دانند ضم وکیل چیست یا می‌گویند انجام نمی‌دهیم. چه‌طور می‌توانم دفترخانه‌ای در استان اصفهان(ترجیحا شاهین‌شهر) پیدا کنم که کار بلد باشد و بدون نیاز به رضایت وکیل اول وکیل دومی به وکالتنامه منضم کند تا اختیارات وکیل اول محدود به توافق وکیل دوم شود؟
با تشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به همان دفتر بروید بهتر است.

درصورت نبود دفترخانه به شهر مجاور بروید که دفترخانه دارد

تمامی دفاتر اسناد رسمی می توانند نسبت به درخواست شما اقدام نمایند

چون شما در دفترخانه اسناد رسمی وکالت بلا عزل داده اید نمی توانید وکیل خود را عزل نمایید چون به استناد ماده ۶۷۸ قانون مدنی وکالت بلاعزل تنها به استعفای وکیل یا موت و جنون وکیل و موکل مرتفع می شود و چیزی به نام ضم وکیل در قوانین موضوعه ایران نداریم شما باید در حین تنطیم وکالت مذکور وکیل یا وکلای دیگری انتخاب می کردید تا اجتماعا مورد وکالت را انجام می دادند تا از اقدمات یه جانبه وکیل دیگر ممانعت بعمل می آورد کما اینکه شما بعد از اعطای وکالت بلاعزل حق انتخاب وکیل دیگر ندارید ما اصطلاح ضم امین داریم نه ضم وکیل
موفق باشید

با سلام..
در این خصوص بهتر این است که در همان دفترخانه ای که اقدام به تنظیم وکالت نامه اولی نمـودید، در همان دفترخانه نیز اقدام به ضم وکیل نمایید..
موفق باشید..

درود
بهتر است به دفترخانه تنظیم کننده سند وکالت اولیه مراجعه کنید.

میتوانید به دفترخانه های شهرهای مجاور دیگر مراجعه نماییددرصورتی که دفترخانه تنطیم کننده اولین وکالتنامه دردسترس نیست.