تا چه میزان احتمال دارد جریمه نقدی برای این سه فرد در نظر گرفته شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۶۳۴ #70889670

با سلام
من از سه نفر شکایت کردم به جرم های مختلف و در حال حاضر این جواب برای من اومده:
در خصوص اتهام نفر اول دایر بر توهین و تهدید و نفر دوم دایر بر توهین و تهدید و مزاحمت تلفنی و نفر سوم دایر بر تهدید، حسب شکایت شاکی و صورتجلسه مواجهه حضوری و صورتجلسه فایل صوتی تماس و اظهارات طرفین بزه های انتسابی نامبردگان محرز و مسلم است و بر اساس ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری و مواد ۶۰۸ و ۶۶۹ و ۶۴۱ از قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات قرار جلب به دادرسی وی را صادر می نماید.
من می دونم که جرم توهین شلاق تا ۷۴ ضربه یا ۵۰ هزار تا ۱ میلیون ریال جزای نقدی است، جرم تهدید حبس از ۶ ماه تا ۲ سال است و یا ۷۴ ضربه شلاق، جرم مزاحمت تلفنی از ۱ ماه تا ۶ ماه حبس است.

با توجه به موارد بالا چقدر احتمال دارد جریمه نقدی برای این سه فرد در نظر گرفته شود؟
آیا ممکنه جریمه نقدی فقط صورت بگیره؟

آیا باید رضایت من رو بگیرند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به غیر از جرم تهدید که قابل تبدیل نیست. در خصوص جرایم دیگر جزای نقدی تعیین خواهد شد.

به هیچ عنوان نمی توان رای قاضی را پیش بینی کرد ایشان باتوجه به تمامی وقایع و سو سابقه های افراد اقدام به صدور رای می کنند
و توهین قابل گذشت است و در صورت رضایت شما دیگر مجازات منتفی است

به غیر از توهین که مجازات اصلی اختیاری جزای نقدی دارد مجازات مزاحمت تلفنی نیز طبق ماده ۶۶ قانون مجازات اسلامی تعیین مجازات جایگزین حبس میگردد. تهدید قابل تبدیل نیست.