آیا تحقیقات مقدماتی ارجح هست بر پزشکی قانونی؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۲ #70882991

سلام میخواستم بدونم درخصوص پرونده کیفری که رای قطعی صادر واجرا هم شده (که در رونده پرونده هم کلی خطا وجرم مرتکب شدن از جمله نخواستن شهود که خودش باعث ابطال رای هست وشکنجه ورعایت نکردن حقوق وشان انسانی ومواردی که باعث بهم ریختن روحی وجسمی وعلل خصوص آسیب به شنوایی حتی شده وبعدا هم قبول نکردن !وحتی آسیب روانی به کل خانواده ما به دلیل اینکه هیچکدوم از حقوق ما رعایت نشد وخیلی موارد خلاف انسانیت ازجمله ریختن نیروها به داخل خونه درمرحله اول تحقیقتاشون وبهم ریختن آسایش ما به طور کل !! وقرض رو رشوه در نظر گرفتن با وجود اینکه کلی از همکار ها شاهد بودن اما هیچکدوم رو نخواستن وخیلی موارد دیگه که هیچوقت پیگیری نشد ونذاشتن پیگیری بشه وواقعا جای تاسف داره ودور از انسانیت !!)وبه دلیل بیماری صعب العلاج به پزشکی قانونی ارجاع داده شده برای احراز شرایط جسمی وپزشکی قانونی هم تایید کرده بیماری ایشون رو و همچنین صعب العلاج بودن وعدم تحمل اما قاضی پرونده قبول نکرده واین متن نوشته شده بود که یکماه تحت نظارت بوده ایشون وبا توجه به اظهارات همسایه و....ایشون سوار ماشین شدن و کارهای شخصی شون رو انجام دادن!!!وتحقیقات میدانی مقدم دونستن بر نظر پزشکی قانونی وگفتن که بحث عدم تحمل حبس ایشون منتفی هست وعلاوه بر اینکه ایشون هم درصد جانبازی دارن هم بیماری های صعب العلاجی مثل روماتیسم وبه دلیل جانبازیشون هم نمیتونن خیلی کارها رو انجام بدن وحتی گردنشون رو درست بچرخونن وبهرحال صعب العلاج بودن بیماری ها تایید شده وبررسی شده ولی نمیخوان قبول کنن!!وبرای همین هم مدام خونه وخط تلفن وهمه چیز مارو کنترل میکردن با اینکه نوشتن یکماه اما بیشتر از یکماه ودائم بود این رفتار ها وعلاوه بر بهم زدن آسایش کل خانواده ما آبروی مارو جلوی تمام دوستان وآشناها و همسایه هام با تحقیقتاشون خدشه دار کردن وما سه دختر هم هستیم وواقعا این رفتار ها غیر قابل تحمل شده وداره به کل خانواده ما آسیب وارد میکنه!!ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که با توجه به این رای ونظریاتشون میشه تجدید نظر زد وشکایت کرد ازشون بابت این رفتار ها یا خیر؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

هر دو مورد دارای اعتبار بوده و میتواند ملاک تصمیم باشد
شما در مهلت قانونی امکان اعتراض دارید

چنانچه حسب ماده ۵۰۲ قانون آیین دادرسی کیفری درخواست تبدیل حبس به مجازات مناسب تر ب حال متهم نموده اید قابل اعتراض نخواهد بود

در صورتی که مهلتی دارید اعتراض خود را مستند و مستدل مطرح کنید

با سلام شما می توانید در صورتی که رای قطعی نگردیده است در مهلت قانونی به آن اعتراض نماید

سلام با توجه به اینکه رای قطعی شده راهکار قانونی نداره

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید، دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

با سلام در صورتی که رای قطعی نشده است به آن اعتراض کنید