مفهوم متن زیر چه می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۷ #70859558

آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۱۱ ساعت ۱۰:۰۸ می باشد
-۱ پرونده منتظر اجرای دستور قاضی است
-۲ پرونده کلاسه ########## ردیف فرعی ۵ با علت طرح رسیدگی به درخواست اعاده دادرسی نسبت به اتهام تهدید در دیوان عالی کشور۱۳۹۸/۰۸/۰۸ ثبت گردید و با شماره بایگانی ######## به شعبه ششم دیوان عالی کشور ارجاع شد
فرداش دوباره تو سامانه رفتم درخواست روند پرونده دادم به تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۱۲ به شرح زیر

آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ۱۳۹۸/۰۸/۱۱ ساعت ۱۳:۱۸ می باشد

-۱ پرونده کلاسه ########## ردیف فرعی ۵ با علت طرح رسیدگی به درخواست اعاده دادرسی نسبت به اتهام تهدید در دیوان عالی کشور۰۸/۰۸/۱۳۹۸
ثبت گردید و با شماره بایگانی ######## به شعبه ششم
دیوان عالی کشور ارجاع شد
-۲ در تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۱۱وقت نظارت برای تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۱۱تعیین گردید

از دوباره تاریخ درخواست :۱۳۹۸/۰۸/۲۳

آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ۱۳۹۸/۰۸/۲۲ ساعت ۱۱:۰۲ می باشد

-۱ پرونده کلاسه ########## ردیف فرعی ۵ با علت طرح رسیدگی به درخواست اعاده دادرسی نسبت به اتهام تهدید در دیوان عالی کشور۰۸/۰۸/۱۳۹۸
ثبت گردید و با شماره بایگانی ######## به شعبه ششم
دیوان عالی کشور ارجاع شد
-۲ در تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۱۱وقت نظارت برای تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۱۱تعیین گردید
-۳مبنی بر تهدید طی شماره#####مورخ ۱۳۹۸/۰۸/۱۴ درخواست اعاده دادرسی رد شد.

حالا سوالم این هست چرا برام تحدید ثبت شده اصلا من تو درخواست اعاده دادرسی زده بودم تهدید و جعل داده ها سوال بعدی در مورد تاریخ وقت نظارت هستش که هر دو یکی هستش چرا عجیب هستش و سوال اخر چرا رد شده

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت نظارت اثر و ارتباط موضوعی با طرفین و نتیجه پرونده ندارد . موضوع جعل قبل از اعاده دادرسی باید در دادگاه صالح به اثبات رسیده باشد تا اعاده دادرسی پذیرفته شود . رد اعاده دادرسی یعنی دلائل شما از جهات اعاده دادرسی تشخیص داده نشده است . پرونده را میتوانید از طریق ماده ۱۸ رییس قوه قضائیه دوباره مطرح کنید .

بدین معنی است که پرونده شما در حال رسیدگی می باشد.