من به عنوان مالک حقی در اعلام عدم رضایت مبلغ شارژ ساختمان ندارم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۹ #70644600

سلام
من در یک ساختمان هشت واحدی زندگی میکنم و مالک هستم بابت هر هزینه نوسازی تو ساختمون مثلا نصب آیفون های جدید و دوربین دار, برای بی احترامی بمن میگن تو اینجا حقی نداری و نمیتونی بگی با مبلغ شارژ و نصب آیفن دوربین دار و هر چیز جدیدی که میزاریم موافق نیستی و هر پولی ما تعیین میکنیم باید بدی و میدونی که باید بدی پولو من اینجا مالکم و یک نفر هستم و الان ده ساله با وجود عدم رضایت هزینه هارو پرداخت کردم و فشار های مالی این هارو تحمل کردم. میخوام بدونم من به عنوان مالک حقی در اعلام عدم رضایت مبلغ شارژ ساختمان ندارم؟ لازم به ذکر است که ما اینجا مدیر ساختمان و مجمع مالکین نداریم و فقط یک نفر مسعول پرداخت هزینه ها شده است

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حضرتعالی میتوانید علیه مالکین بابت مبلغ هزینه های مشاعات اعتراض نمائید لیکن در صورت عدم قبول اعتراض شما، می توانید از طریق دادگاه اقدام نمائید تا در صورت محق بودن شما مبلغ هزینه بر اساس رای دادگاه مشخص شود

در ساختمانهای دارای بیش از ۳ واحد آپارتمان ، تشکیل مجمع عمومی مالکین و تعیین و انتخاب مدیر الزامی بوده و هرگونه اقدام و دریافت هر میزان وجهی باید مورد تایید مجمع عمومی قرار گیرد .

تصمیم اکثریت ملاک عمل است.

مبلغ شارژ ساختمان و سایر هزینه ها میبایست به تایید مجمع عمومی ساختمان و یا اکثریت ساکنین برسد و تمامی ساکنین میبایست از آن تبعیت کنند
وضع تمام موارد فوق توسط یک نفر که هیچ نمایندگی یا مدیریتی ندارد و سایر مالکین رضایتی ندارند امکانپذیر نیست