امکانش هست از طرف امنیت اخلاقی پیام بیاید؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱,۰۳۰ #70576294

سلام وقت بخیر
من دیروز با دوست دخترم داخل ماشین در حال گفتگو بودیم و حجاب کامل رعایت شده ماشین گشت نیروی انتظامی از رو به رو اومد و من شروع به حرکت کردم موقع رد شدن مشکوک به ماشین نگاه کردن ولی علامت ایست ندادن و نگفتن که توقف کنم
و معمولا چند روز بعد این پیام ارسال میشه
باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعید است مشکلی برای شما ایجاد شود دوست عزیز

سلام و ادب با اوصافی که بیان کرده اید خیر

احتمالا پیام بیایدمنتظر بمانید

در صورت مشاهده تخلف برای شما ظرف یک هفته پیامک ارسال خواهد شد

با سلام
سوال شما حقوقی نمی باشد

با سلام نگران نباشید موضوع خاصی نبوده است.

بله این احتمال وجود دارد که بعد یکهفته به صاحب خودرو پیام داده شود