تصادف و عدم اعتبار بیمه خودروی غیر مقصر، چگونگی اقدام

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱ #70570342

با سلام، من تصادف کردم و متاسفانه ماشینم بیمه شخص ثالث نداشته، یعنی اتوماتیک تمدید نشده. در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۶ تصادف کردم، فردی که بهم زده بیمه نامه داره ولی از برای ما تموم شده. الان برای خسارت رفتیم بیمه دانا و بیمه ما آسیا هستش، باید چکار کنم؟ اگر الان بیمه کنم خسارتم رو بیمه میده یا اصلا دنبالش نرم؟ فقط خسارت به ماشین من وارد شده و پلیس هم کروکی کشیده که من مقصر نیستم.

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود
صرفف باید مقصر حادثه بیمه معتبر داشته باشد

با سلام
اگر خودروی مسبب حادثه واجد بیمه نامه معتبر است جهت دریافت خسارت به آن شرکت مراجعه نمایید، در غیر این صورت بایستی به طرفیت راننده، دعوای مطالبه خسارت مطرح کنید.

سلام، اگر طرف مقابل بیمه داشته خسارات را از بیمه ایشان اخذ کنید .

سلام
اگر طرف مقابل بیمه داره و مقصر هم هست که به بیمه ایشون مراجعه کنید و خسارت خودتون رو دریافت کنید
اگر هم بیمه نداشت باید دادخواست حقوقی ارائه کنید