به نظر شما من باید از چه کسی شکایت کنم که به زمین یا پول زمین برسم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۸۶ #70539848

باسلام
حدود دو سال پیش زمینی از فردی خریداری کردم که ان فرد الان به خاطر بدهی فراری میباشد
دور زمین را دیوار کشیدم
زمین تفکیکی شهرداری میباشد و متراژ ان مشخص میباشد
بعد از دو سال زمین را که متر کردم متوجه شدم که حدود ۵۰ متر ان کم است
زمین همسایه که الان دیوارکشی شده متر کردم که متوجه شدم زمین من طرف ان رفته و مالک اصلی به خاطر زیادی زمین از ان فرد پولی گرفته
حالامن باید چه کاری انجام بدهم
فردی ک زمین را خریداری کردم فراری میباشد و مالک اصلی که ان فرد فراری که زمین را از او خریداری کرده هستش
به نظر شما من باید از چه کسی شکایت کنم که به زمین یه پول زمین برسم
از کسی که زمین خریدم و فراری میباشد که میدانم به چیزی نمیرسم
یا از همسایه که زمین زیادی برداشته
یا از مالک اصلی که پول را گرفته و فروشنده اصلی بوده
ممنون میشم کمکم کنیپ

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، شما بایستی مستند به قراداد خود دادخواست تحویل مبیع رو به طرفیت فروشنده بدهید و از اون طریق به حقوق خود برسید

اگر سند رسمی ملک ابتیاعی به نامتان شده باشد و تاریخ پرداخت پول از سوی همسایه به فروشنده موخر بر تاریخ تنظیم سند باشد میتوانید از همسایه تان خلع ید یا مطالبه وجه زمین تصرفی را بنمائید . اگر هم که سند رسمی بنامتان نشده باشد ابتدا باید نسبت به اخذ حکم الزام به تنظیم سند اقدام کرده و پس از تنفیذ بیع نامه و تنظیم سند باستناد تاریخ مبایعه نامه اقدامات قانونی خود را انجام دهید .

سلام، شما چون قرداد دارید با متراژ لذا میتونید علیه کسی که به زمین شما ورود کرده شکایت کیفری بکنید البته ابتدا دادخواست اثبات بیع و اثبات مالکیت رو بدهید سپس اقدام کنید اگر زمین فاقد سند رسمی است

قانونا شما باید به طرفیت صاحب زمین طرح دعوی کنید و مازاد مبلغی که پرداخت نموده اید را مطالبه نمایید، و از جایی که خیار فسخ فوریت پس از اطلاع از نقص در مبیع دارید ، خیار فسخ نخواهید داشت.
چنانچه در دادگاه بتوانید اثبات نمایید که آن بخش از زمین که در تصرف همسایه است به شما فروخته شده ، و نیز همسایه بعد تز شما اقدام به خریداری زمین کرده باشد، شما مالک زمین خواهید بود
بایستی از دادگاه تقاضای رفع مزاحمت ملکی به طرفیت همسایه طرح نمایید .