بعد از چند قسط عقب افتاده بانک میتونه رو حقوق ضامن اقدام کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۳۱۷ #70490507

سلام وام به مبلغ ۶۰ تومن از بانک ________ گرفتیم کرونا که اومد نتونستیم باز پرداخت کنیم الان ۶ قسط عقب افتادیم....بانک دائم به ضامن زنگ ‌میزنه. میخواستم بدونم بعد از چند قسط عقب افتاده بانک میتونه رو حقوق ضامن اقدام کنه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به قرارداد بانک دارد

با سلام
در اینگونه موارد تصمیم دادگاه ها متفاوت میباشد
اما بطور میانگین با اقساط معوقه بیش از سه قسط بیشتر بانک ها اقدام خواهند نمود

زمان اقدام برای توقیف حقوق ضامن بستگی به تصمیم بانک داشته و برای هر قسطی که پرداخت نشده باشد میتواند اقدام به توقیف نماید .

بستگی داره ممکنه بانک برای یک قسط عقب افتاده هم علیه ضامن اقدام کنه.