آیا میتونم دوباره ماشینمو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۴ #70411591

سلام بنده سال هشتاد و هفت ماشینم را دزدیدند با مراجعه به مراجع قضایی دستور توقیف خودرو را گرفتم در این سال ها هیچ خبری نبود که یک پیام از پلیس راهور آمد که خودرو شما تخلف داشته بنده به راهنمایی و رانندگی مراجعه کردم که فهمیدم ماشین بنده در سال نود و سه توقیف شده وچون من مراجعه نکردم ماشین توسط ستاد اجرایی امام به فروش رفته والان معلوم نیست کی با پلاک مربوط به من راحت داره میچرخه.بنده با ستاد امام تماس گرفتم و گفتند ماشین شما به صورت اوراقی فروخته شده.حالا من نمیدونم باید چکار کنم.و سوال بعدی اگه ماشین اوراقی فروخته شده چرا هنوز اطلاعات بنده تو سیستم راهور موجوده و پلاک فک نشده؟و اینکه چرا ماشین زمانی که توقیف شده به بنده هیچ اطلاعی داده نشده با اینکه تمامی مشخصات من در سیستم راهور موجود بوده.با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست فک پلاک را مطرح کنید

باسلام بایستی از طریق سازمانهای مذکور پیگیری نمایید علی القاعده درصورتی که بدون استعلام و غیرقانونی فروخته باشند بایستی عین یا ثمن خودرو به شما داده شود.

باسلام شکایت فروش مال غیر کنید

با درود ابتدا باید اقدام به توقیف پلاک نموده از طریق راهور، و سپس اقدام به فک آن نمایید

درود بر شما، این مطلب را بایستی از طریق پلیس راهور و ستاد اجرائی فرمان امام، در بخش مزایدات اموالی توقیفی پیگیری نمایید.

باسلام
دادخواست فک پلاک دهید