میشه کاری کرد که مادرم بتونه به پولش برسد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۲ #70363901

باسلام وخسته نباشید خدمت شما عزیزان زحمت کش.بنده سوالی داشتم از خدمت شما عزیزان.اینکه دوسال پیش یک نفر از اقوام که از بانک مسکن وام گرفت که مادر من چون مستمری بگیر هستش.واسه این آقا ضامن شد..البته یک نفر دیگر هم ضامن ایشون شده.در کل دو نفر ضامن این اقا شدن.یکی مادر من که کسر از اقساط داده. و اون یکی که با جواز کسب. ضامن شده. ولی الان شخص وام گیرنده بخاطر بدهی های زیادی که داشت فراری شده. و اقساط وام عقب افتاده. و جلوی حقوق مادرمو بستن. و الان چون اونیکه وام گرفته.پیداش نیست.مادرم به اون یکی ضامن میگه بیا وام دو دونفری تسویه کنیم اما اون یکی ضامن زیر بار نمیره.میگه شما گواهی کسر از حقوق دادین.بامن هیچ کاری نمیتونه بکنه بانک همه ی پولو شما باید بدین.خلاصه الان.فقط بانک جلوی حقوق مادرمو بسته.میخاستم بدونم واقعا چاره‌ای نیست.اون یکی ضامن.فقط یه سفته.به بانک امضا کرده که پشت اون سفته رو هم باز مادرم امضا کرده.لطفا اگه میشه کاری کرد.که مادرم بتونه به پولش برسه.مادرم میخاد که بره خودش وامو تسویه کنه.ممنون میشم اگه زودتر جوابمو بدین.تا دیر نشده یکاری بکنیم.خیلی ممنون از راهنمایی های شما.سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با پرداخت بدهی و وام یاد شده مادر می توانند دادخواست مطالبه وجوه پرداختی را از وام گیرنده تقدیم دادگاه کنند

اگر مادرشما بدهی را تسویه و پرداخت کنند میتوانند با رسیدها و مدارک بانکی ، دادخواست مطالبه وجه علیه وام گیرنده اصلی تنظیم و کلیه خسارات را نیز دریافت کنند. قبل از اقدام در این خصوص با دایره حقوقی سرپرستی بانک نیز صحبت داشته باشند

از طریق سرپرستی بانک و قسمت حقوقی مشکلتون رو مطرح کنید و ممکنه بعد از مدتی روی اون سفته اقدام بشه و شما بتونید با بانک همکاری کنید تا از طریق اون ضامن طلب بانک وصول بشود. و الا میتونید کل مبلغ رو بپردازید و از وام گیرنده مطالبه کنید.