بعد از گذشت ۱۰ سال تقاضای اجور معوق کرده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۵ #70297784

با سلام سال ۸۹ من یه مغازه اجاره کرده بودم به مدت یکسال که اجاره نامه بصورت دستنویس بوده و اجاره هم طبق اجاره نامه پرداخت شده حالا موجر بعد از ۱۰ سال دادخواست داده که یک سال بعد از انقضا اجاره نامه هم در مغازه من بوده در صورتیکه این موضوع کذب هست و با گذشت زمان بسیار زیاد شاهدی هم نیست که بشه از آن استفاده کرد و تقاضای اجور معوق و خسارت تاخیر کرده که البته خسارت تاخیر هم در اجاره نامه قید نشده بود احتمال داره بتونه این ادعای کذب ثابت کند
ممنونم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علی الاصول اگر کسی مدعی است که مستاجر محل را تخلیه نموده است باید راجع به آن همان موقع ادعای خود را مطرح نمایند و با توجه به گذشت ۱۰ سال این امر خود قرینه بر این است که شما در زمان مقرر محل را تخلیه و تسویه حساب نموده اید به هر حال ایشان باید ادامه تصرفات شما در محل مورد اجاره بعد از تاریخ انقضای مدت اجاره را ثابت نمایند و الا رای به ضرر ایشان صادر خواهد شد

سلام
علی الاصول اگر کسی مدعی است که مستاجر محل را تخلیه نموده است باید راجع به آن همان موقع ادعای خود را مطرح نمایند و با توجه به گذشت ۱۰ سال این امر خود قرینه بر این است که شما در زمان مقرر محل را تخلیه و تسویه حساب نموده اید به هر حال ایشان باید ادامه تصرفات شما در محل مورد اجاره بعد از تاریخ انقضای مدت اجاره را ثابت نمایند و الا رای به ضرر ایشان صادر خواهد شد

هر کس ادعایی دارد باید در دادگاه اثبات کند از موجر قراردادبخواهید وتحقیق کنید که بعداز شما مغازه به چه کسی اجاره داده اگر اجاره ای وجود نداشته اثبات مگربا شهادت دروغ .