مجازات حمل ۱۲۰ گرم شیشه با سابقه محکومیت تعلیق شده اعدام است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۹۶ #70210218

سلام، عموی من رو با ۱۲۰ گرم شیشه گرفتن. آیا اعدامش می‌کنند؟ یک سابقه کیفری قبلا داشته بابت ۲۰ عدد فشنگ جنگی مربوط به کلاش. به خاطر ۲۰ فشنگ ۲ سال تعلیقی دادن بهش و حالا ۱۲۰ گرم شیشه ازش گرفتن. امکان دارد اعدام نشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طبق قانون مبارزه با مواد مخدر مجازات حمل بالای ۱۰۰ گرم اعدام میباشد
ولیکن اگر اظهار ندامت و پشیمانی کند و یا دفاع قابل قبولی داشته باشد می‌توان بجای اعدام یک درجه تخفیف گرفت و به حبس ابد تبدیل کرد

با درود ، اولا طبق مفاد ماده ۸ قانون مبارزه با مواد مخدر ، مجازات حمل و نگهداری و یا خرید و فروش شیشه بیش از ۳۰ گرم ، مصادره اموال بجز هزینه تامین زندگی خانواده محکوم و اعدام می‌باشد ولی اگر محکوم تحت شرایطی و بلحاظ اینکه بار اولش هست و اگر وکیل دادگستری خوبی از ایشان دفاع کنند و برخی راهکار ها را ایجاد کنند، احتمال اینکه اعدام نشود وجود دارد

با سلام
بر اساس قوانین جاری هرگاه شخصی اقدام به تولید، توزیع یا حمل و نگهداری بیش از ۳۰ گرم شیشه یا کریستال نماید که جزء مواد مخدر صنعتی و خطرناک محسوب می‌شود علاوه بر مصادره اموال به دست آمده از این راه به مجازات اعدام محکوم می‌شود .

با سلام. مجازات ۱۲۰ گرم مواد صنعتی و مخدر شیشه برابر قانون اعدام است.

با سلام
بله تحت شرایطی احتمال دارد به اعدام محکوم نشوند.

مجازات قانونی ایشان اعدام می باشد.

با سلام
با توجه به یکسان نبودن جرایم ارتکابی و گذشت مدت زمان خاص موضوع اعدام را نمیتوان متصور شد ولی حبس و مجازات منحصر به جرم را در پی خواهد داشت که بستگی به پرونده و نظر قاضی محترم پرونده دارد.