امکان پیگیری این مسئله توسط طرف زن با مدارکی که خدمتتان عرض شده وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۸ #70172841

سلام و خسته نباشید.
ببخشید در مورد جرائم مربوط به روابط نامشروع غیر زنا که طرفین هم مجرد هستند درصورت شکایت طرف زن قضات محترم برطبق موارد مشابه و تجربات حقوقی شما تا چه حد ممکن است رای به وجود رابطه نامشروع و حکم مجازات شلاق تعزیری برای طرفین بدهند درصورتی که مدارک موجود صرفا یک چت تلگرامی باشد که تنها تعدادی تصویر از طرفین رد و بدل شده باشد که این تصاویر از طریق پروفایل عمومی آنها قابل بارگیری برای همه باشد و در تصاویر عفت تا حدود زیادی حفظ شده باشد در حد عکس بدون روسری زن که آن هم بصورت اختیاری توسط او ارسال شده باشد و عکس های مرد هم منافی عفت نباشد و مابقی پیام ها در حد ابراز علاقه مودبانه و صحبت های دوستانه با موضوعات تحصیلی و ... باشد.و تمام این پیام ها با اختیار کامل طرفین بوده باشد.و هیچ مزاحمتی صورت نگرفته باشد.
با وجود این شرایط،
عنایت داشته باشید که منظور چگونگی برخورد و رفتار قضات با اینگونه مسائل و با این شرایطی که خدمتتان ذکر شد میباشد.و اینکه آیا امکان پیگیری این مسئله توسط طرف زن با مدارکی که خدمتتان عرض شد وجود دارد؟ یا این مدارک نمیتوانند دال بر جرم باشند؟درصورتی که قصد انجام جرمی توسط هیچ یک از طرفین وجود نداشته باشد.در کل سوالات این است که امکان شکایت با این مدارک وجود دارد یا خیر و اینکه برخورد قضات چگونه خواهد بود با چنین مدارکی؟
از کمک و پاسخ شما بسیار سپاس گزارم.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

براساس نظریه مشورتی اداره حقوقی دادگستری ودر فرض سوال شما ازمصادیق رابطه نامشرو ع نمی باشد

بسته به محتوای پیامها دارد در صورتی که متعارف نباشد از مصادیق ارتباط نا مشروع خواهد بود

سلام این موضوع کاملا بستگی به سلیقه ی دادرس دارد اما نظرات مشورتی متعددی جود دارد که صرف مکالمه ی دختر و پسر به معنی ارتباط نامشروع نیست و از جانب متهمین امکان دفاع تا حد زیادی وجود دارد.

با توجه به پیامهای ارسالی اگر قاضی این موضوع را احراز نماید میتواند موجب مجازات کیفری باشد

برخلاف نظر همکاران محترم واساتید بزرگوار بنده معتقدم و در پرونده های زیاد در خصوص موضوع مورد سئوال کاربر محترم حکم محکومیت گرفته
چنانچه پرونده دارای شاکی بوده و پلیس فتا متن پیام ها را غیرمتعارف تشخیص دهد قاضی صدرصد حکم محکومیت به اتهام رابطه صادر خواهد کرد

درود
رابطه نامشروع را به صرف پیام در محیط مجازی نمی پذیرند قضات محترم.

باسلام
البته طرفین می‌توانند شکایت کنند ولی صرف چت تلگرام با موضوعی که بیان نمودید رابطه نامشروع اثبات نمیشود ودر صورت اثبات هردو طرف به شلاق محکوم میشوند