اگر واحد آپارتمانی قدیمی بدون پارکینگ باشد، بعد از خراب کردن و ساخت آپارتمان جدید، حق پارکینگ خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۸۸ #70113

با سلام و احترام
اگر شخصی آپارتمانی را بدون پارکینگ خریداری کند.و آپارتمان قدیمی باشد و در آینده قرار بر خراب کردن و ساختن آپارتمان جدید باشد، آیا به واحدی که قبلا پارکینگ نداشته است، پارکینگ باید تعلق بگیرد؟ یا هزینه ی پارکینگ بصورت جداگانه از آن واحد اخذ خواهد شد؟ و اگر آن واحد تمایل به داشتن پارکینگ نداشته باشد، چگونه خواهد بود؟

با سپاس

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی عنایت داشته باشید چون که حق پارکنیگ در سند ثبتی وجود نداشته است باید توافق شود و پول آن جداگانه پرداخت شود.

موید باشید