ابطال رای داوری اتحادیه املاک در خصوص عدم انتقال ملک چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۰ #70102223

سلام خدمت دوستان عزیز من دیروزبابت مبایعه نامه یک زمین مطالبی خدمت دوستان فرستادم که دوستان لطف کردندپاسخ داده اندولی منظورم تعیین سه داور نبود که برای روشن ترشدن مطلب خلاصه آن راخدمتتان ارسال میکنم لطفاراهنمایی فرمایید آیا دردادگاه عمومی حقوقی رای بنفع من صادرمیشه یا نه؟ ۱-قولنامه چندماه پیش امضاشد ۲-مبلغی ازثمن معامله توسط خریداربحساب بنگاهدارواریزشد نه بحساب من ومبلغی هم برای انتقال سنددرنظرگرفته شد ۳-چون زمان تنظیم مبایعه نامه اصل سندرافراموش کرده بودم، بنگاهدارباکپی سندمبایعه نامه رانوشت نه اصل سند ۴-من کلا ازاین معامله منصرف شده ام ودیگرنمی خواستم بفروشم که به اطلاع بنگاهداروخریداررسانده بودم وشاهدهم دارم ۵-بنگاهداراصراربرانجام معامله داشت وطبق مکالمات تلفنی اش باخریدارمشخص شدمبالغی پول قبل ازقولنامه ازخریدارگرفته بودوظاهرانمی گذاشت خریدارمعامله رافسخ کند ۶-بنگاهداراظهارنامه ای برعلیه من مبنی برانجام معامله تنظیم کرده بود که متعاقب آن من هم دراتحادیه املاک شکایتش راکردم وکمیسیون شکایت هم در رای صادره اش به تخلف بنگاهدارمبنی برگرفتن پول ازخریداراشاره کرده بود ۷-خریدارهم دردفترخانه مبنی براثبات مالکیت و...برای من عدم حضورزد که چون من سندراگم کرده بودم به دفترخانه نرفتم ۸-خریداراقدام به شکایت من درداوری اتحادیه نموده که داوری بدون حضورمن داورتعیین کرده بود ۹-یکی ازگفته های وکیل من تعیین سه داوربجای یک داوربودکه داوری قبول نکرد ۱۰-دوجلسه درداوری اتحادیه تشکیل شدکه درجلسه دوم که جلسه اثبات اقرارهای جلسه اول میباشدوکیل من حضورنداشت وفقط بنگاهدارووکیل خریدارحضورداشته ۱۱-داوری هیچیک ازگفته های وکیل من راقبول نکرده بود(ازجمله تخلف بنگاهدارونیزتعیین سه داوربجای یک داور) ۱۲-داوری با نبود وکیل من درجلسه دوم وبصورت یکطرفه رای بضرر من مبنی برانتقال سندوپرداخت هزینه های وکیل طرف و داوری صادرکرده بود.درضمن وکیل من هم ۱۹ روز بعدازابلاغ رای، آن رابه من اطلاع داد وخودش هم اعتراض نزده بود که نمیدانم منظورش چه بود.پولش راهم داده بودم ۱۳-من به رای داوری اعتراض وابطال آن را ازطریق ارسال توسطدفترقضایی به دادگاه درخواست کردم ۱۴-بااین اوصاف میخواستم ببینم دادگاه عمومی حقوقی رای راباطل میکندیانه ؟ چون من کلا ازفروش زمین منصرف شده ام ونمیخواهم انتقال سندبدهم ۱۵-چه راهی وجوددارد که دادگاه رای رابنفع من مبنی بر عدم انتقال سندصادر کند؟ ازراهنماییتان بسیارممنونم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت پاسخ دقیق نیاز به بررسی اسناد و رای صادره داوری بوده حال شما پس از ابلاغ رای 20 روز مهلت دارید که ابطال رای داوری و توقف اجرای رای داوری را مطرح نمایید