راه افراز ملک در این حالت جواب گو است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۱ #70001852

با سلام.
دو خواهر بنده نسبت به ارثیه پدری مان که شمال دو دهنه مغازه و یک باب عمارت است شکایت کرده اند.و دادگاه نیز بنده را محکوم کرده و ملک نیز مشاع است.ایا راه افراز ملک در این حالت جواب گو است؟ با توجه به اینکه جدا از این دو خواهرم یکی دیگر قبل از فوت ارثیه پدری خود را به نام بنده کرده.ایا من میتوانم به دادگاه درخواست افراز ملک را بدهم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
اگر ملک دارای سند رسمی است از اداره ثبت و در غیر اینصورت از دادگاه تقاضای افراز نمایید .

درصورت وجود سند مالکیت می توانید

درود بر شما، برای افراز از اداره ثبت بایستی سند مالکیت داشته باشید، در غیراینصورت بایستی از دادگاه پیگیری شود.

با درود اگر ملک سند رسمی دارد برای افراز از اداره ثبت محل وقوف ملک اقدام وگرنه می‌بایست از طریق دادگستری اقدام فرمایید

سلام

در صورتی که سند مالکیت دارید بله می توانید نسبت به افراز اقدام نمایید.

با داشتن سند مالکیت و در صورت قابل افراز بودن ملک از اداره ثبت اقدام کنید

درود
اگر سند رسمی دارد باید افراز را از ثبت بخواهید