عمل ایشون شامل فروش مال غیر میشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۱۷ #69921834

با سلام
چند ماهی هست که با همسرم به مشکل برخوردیم و ایشون تمکین نکردن تمام اموال بنده رو هم که شامل طلا ۲ عدد گوشی لب‌تاپ و ... حتی کارتن گوشیارم بردن، قولنامه خونه، ...
البته طلاها و قولنامه خونه مدارک رو پدرشون اومده با شکستن قفل خونه برده اما گوشی لب تاپ رو ایشون موقعی که میرفتن خونه پدرشون به عنوان مهمان با خودشون بردن، الان همه جوره شکایت علیه بنده کردن که به جایی نرسید بنده از این همه بی آبرویی صبرم سر اومد حتی بچمم نمیزارن ببینم
یکی از گوشی هارو بردن بفروشن که بخاطر مشکل انتقال مالکیت به قیمت اوراقی فروختن،
چون میدونستن مالکیت گوشی با بندست حتی از طریق آشناها خواستار انتقال مالکیت شدن که بنده گفتم حق فروش نداره اگه پول لازم دارن میتونن بگن تا پرداخت کنم و گوشی رو بفروشن من شکایت می‌کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
برای بردن دستگاه گوشی با توجه به اینکه رسما انتقال مالکیت صورت نگرفته به خریدار جدید و به صورت اوراقی فروخته شده ،می توانید در ابتدا با تنظیم یک اظهار نامه درخواست عودت گوشی را بدهید و هم زمان با تنظیم یک دادخواست توسط مشاور حقوقی یا وکیل اعلام سرقت نمایید و از ایشان شکایت بکنید ، در حین تشکیل پرونده فروش مال غیر را هم ذکر کنید.

توجه داشته باشید که اعلام سرقت باید هر چه سریعتر انجام شود چون با توجه به این که مالک قانونی گوشی شما هستید، تا قبل از اعلام سرقت مسئولیت هرگونه استفاده غیر قانونی از گوشی بر عهده شما می باشد .

در خصوص شخصی که مرتکب شکستن قفل درب شده است و اموالی را با خود برده است ، اگر همان موقع مراتب سرقت به پلیس ۱۱۰ گزارش شده باشد و صورت جلسه شده باشد که در صورت وجود مدارک و مستندات علیه پدر خانم شما می توانید از ایشان با تنظیم دادخواست مجزا به جرم ورود غیر قانونی و سرقت شکایت کنید .

برای عدم تمکین زوجه و ممانعت از ملاقات با طفل باید دادخواست مجزایی تدوین گردد و جهت رسیدگی به شکایت به دادگاه خانواده تقدیم شود .

با سلام
اگر مدرکی بر شکست قفل توسط پدر خانمتان داشته باشید میتوانید بر علیه ایشان اقامه دعوی نمایید
همسرتان نیز اموالی را که بنام شما بوده را برده مشمول سرقت و نیز فروش ان نیز ، فروش مال غیر میباشد

درود بر شما، این اعمال جرم بوده و شما می‌توانید علیه همسر و پدرهمسرتان تحت عنوان سرقت و فروش مال غیر از طریق مراجع قضائی اقدام فرمائید.

متاسفانه همسرتان مرتکب جرم شده اند و شما می توانید علیه پدرایشان هم به استناد موارد گفته شده اقامه دعوی کنید

سلام، اگر قفل را با پدرش شکسته باشند و طلاها را برده حتی مشمول جرم سرقت هم می شود، اما در مورد لب تاپ و گوشی فروش مال غیر می شود.

عمل همسرتون فروش مال غیراست

سلام. عمل پدر خانم شما سرقت هست.عمل همسر شما هم‌میتونه تحت عنوان سرقت و انتقال مال غیر تحت پیگیری باشه