با استناد به کدام ماده، تاخیر تادیه از تاریخ دادخواست محاسبه خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۳۲ #69919731

سلام
با استناد به کدام ماده به غیر از چک بقیه موارد تاخیر تادیه از تاریخ دادخواست محاسبه میشه؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۵۲۲ قانون آیین دادرسی مدنی

به استناد ماده ۵۲۲ قانون آیین دادرسی مدنی تاخیر تادیه از تاریخ دادخواست محاسبه می شود

ماده ۵۲۲ قانون آیین دادرسی مدنی

ماده ۵۲۲ قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی اشعار می دارد:

« در دعاوی که موضوع آن دین و از نوع وجه رایج بوده و با مطالبه داین و تمکن مدیون، مدیون امتناع از پرداخت نموده، در صورت تغییر فاحش شاخص قیمت سالانه از زمان سررسید تا هنگام پرداخت و پس از مطالبه طلبکار، دادگاه با رعایت تناسب تغییر شاخص سالانه که توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین می گردد محاسبه و مورد حکم قرار خواهد داد مگر این که طرفین به نحو دیگری مصالحه نمایند. »

در دعاوی که موضوع آن مطالبه وجه رایج کشور می باشد، از تاریخ مطالبه رسمی طلب از مدیون، می توان خسارت تاخیر تادیه را بر اساس نرخ شاخص سالانه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مطالبه نمود.

سلام ماده ۵۲۲ قانون آیین دادرسی مدنی .

ماده۵۲۲قانون آیین دادرسی مدنی.

سلام
در تمامی مواردی که طلب رسما قبل از آن مطالبه نشده باشد