در دادگاه باید چکار کنم تا بیگناهی من معلوم شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۲ #69861170

سلام حدود چهار ماه قبل بصورت تلفنی از دادسرا با من تماس گرفته شد که بعنوان مطلع به دادسرا بروم بعد از حضور در دادسرا به من گفتن که یک ابگرمکن حدود ۱۵ سال قبل در منزلی نصب شده که باعث خفگی دو نفر شده ایا کار شما بوده یا نه چون من سرویسکار ابگرمکن هستم وفقط یک شماره تلفن از من در پرونده وجود دارد با من تماس گرفتند و گفتن که ۵ درصد دیه بعهده شما هست و حالا قرار هست در دادگاه حضور پیدا کنم ولی هیچ مدرک دیگری از من در مورد نصب ابگرمکن در پرونده موجود نیست لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصل برائت است و مدعی باید ادعای خود را اثبات کند( البینه علی المدعی )
ضمنا تفهیم اتهام به کسی که به عنوان متهم احضار نشده از قبیل شاهد یا مطلع ممنوع است و چنانچه این شخص پس از تحقیق در مظان اتهام قرار گیرد، باید طبق مقررات و به عنوان متهم برای وقت دیگر احضار شود.

در صورتیکه مدارکی برای اثبات نصب آبگرمکن توسط شما ارائه شده یا شخصا اقراری در این خصوص نموده باشید محکوم به پرداخت دیه خواهید شد والا شما نیازی به اثبات عدم نصب نخواهید داشت .