ملاقات فرزند چطور درخواست شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۴ #69797178

سلام
من دختری ۲۰ ماهه دارم که حضانتش با پدرشه به دلیل ازدواج مجددم. و الان پدرش نمیزاره منو بچم همدیگر و ملاقات کنیم و منم رفتم شکایت کردم و قاضی هفته ۲۴ ساعت حق ملاقات داده و حکمشم گرفتم و حکمو بردم کلانتری برای صورت جلسه بهم داد بدون هیچ مشکلی ولی برای بار دوم بهم نداد و من باز حکم گرفتم ولی این بار هم که تحویل دادم باز میگه نمیزارم ببینیش من چه شکایتی باید از ایشون بکنم که محکوم شه و منو بازی نده

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
میتوانید با الصاق گزارش کلانتری شکایت نمایید

سلام
می‌توانید دو مورد گواهی از عدم‌ انجام و تحویل فرزند از مراجع مذکور را به دادگاه صادر‌کننده رای ارائه کنید
،و درخواست اعمال ماده ۴۰ را مطرح کنید.
پس از صدور حکم ملاقات فرزند که در آن ساعات ملاقات تصریح شده محل اجرای حکم ( تحویل فرزند ) را کلانتری محل سکونت یا مراکز مشاوره قرار می‌دهند و درصورتی که حداقل
ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده: «هرگاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و درصورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.»
ماده ۴۰ قانون مذکور نیز تعیین تکلیف کرده که: «هرکس از اجرای حکم دادگاه در مورد حضانت طفل استنکاف کند یا مانع اجرای آن شود یا از استرداد طفل امتناع ورزد، حسب تقاضای ذی نفع و به دستور دادگاه صادرکننده رای نخستین تا زمان اجرای حکم بازداشت می شود

سلام.اگر از تحویل فرزند کرارا خوداری می کند با در دست داشتن صورت جلیات کلانتری و شهادت شهودمیتوانید شکایت کیفری مطرح نمایید.