باز هم مجازات او اعدام است یا در مجازاتش تخفیف داده میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶۳ #69776274

با سلام و احترام
آیا کسی که در دادگاه به جرم تجاوز به عنف محکوم شناخته شود و به اعدام محکوم شود اما بعد شاکی او از او گذشت کند و رضایت بدهد باز هم مجازات او اعدام است یا در مجازاتش تخفیف داده میشود
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رضایت می تواند از موجبات تخفیق مجازات باشد

با درود اگر گذشت شود مستحق حبس خواهد بود

سلام.جرم تجاوز به عنف از زمره جرایم غیر قابل گذشت است وجنبه عمومی آن بر جنبه خصوصی آن ترجیح دارد لذا اعلام گذشت شاکی صرفا می تواند به دادگاه اختیار دهد برابر بند الف ماده ۳۸ قانون مجازات اسلامی مجازات را تقلیل یعنی کم یا تبدیل کند.با این حال دادگاه الزامی به تخفیف یا تقلیل مجازات ندارد و صرفا مختار است

با سلام
با اخذ رضایت از شاکی در مجازات محکوم تخفیف داده خواهد شد

خیر مشمول تخفیف می باشد

سلام
خیر تخفیف می گیرد