تضمین دادن برای کاری که کنترل قطعی در نتیجه وجود ندارد جرم است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۲ #69774108

آیا تضمین نهایی دادن در خدماتی که فروشنده یا مجری کنترل قطعی بر نتیجه آن ندارد جرم یا تخلف محسوب می‌شود؟
مثلا: موسسه کنکوری که تضمین قطعی قبولی در کنکور بدهد، پزشکی که تضمین قطعی درمان بدهد، وکیلی که تضمین قطعی نتیجه دادگاه بدهد، تبلیغات ‌چی که تضمین قطعی برای بازخورد تبلیغات بدهد و موارد مشابه دیگر..
پرسش در مورد کلیت چنین تضمین‌هایی است و موارد یاد شده صرفا مثال هستند.

تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در ارتباط با مسوولیت حقوقی که قطعا در صورت تخلف باید جبران خسارت شود و در مواردی نیز بسته به مورد موجب مسوولیت کیفری خوادبود

درود بر شما، در این خصوص باید دید تضمین به نتیجه در چه خدماتی به کار می‌رود، لکن در صورت ورود خسارت قابلیت مطالبه وجود داشته و ممکن است در برخی خدمات نیز قابلیت تعقیب کیفری وجود داشته باشد.

درود
بله تضمین نتیجه در تعهد به وسیله تخلف است.

با درود مسؤلیت حقوقی قطعا دارد و با شرایطی شاید بتوان اورا تعقیب کرد(در قالب کیفری).

درود :تضمین خدمت بستگی به شرایط آن خدمت دارد در خدماتی که تجاری نیست مثل تعهد وکیل در وکالت تعهد به نتیجه نیست و اگر وکیلی تضمین کند تخلف محسوب میشود و در پزشکی نیز تضمینی وجود ندارد و صرفا رضایت و برائت پزشک قبل از عمل و درمان دلیل بر همین امر است و در سایر موارد تضمین خدمتی هم تخلف محسوب میشود در کنار اینها اگر خسارتی متوجه مراجعه کننده گردد کسی که تضمین داده با شرایطی مجازات کیفری و به جبران خسارت محکوم میشود

خیر
اما با توجه به تضمین نتیجه میتوان کلیه خسارات را از باب حقوقی مطالبه کرد.