آیا در مرحله تجدیدنظر خواهی تقاضای کارشناسی امکانپذیره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۶ #69716413

با سلام خواهان پرونده برای اثبات ادعایش یک برگه ای رو جدیدا تایپ کرده و دستنویس خودش رو هم بهش اضافه کرده و تاریخ سال ۱۳۹۰ رو بالای برگه قید کرده علاوه بر اینکه برگه فوق امضا هم ندارد بنده میخواستم تقاضای کارشناسی جهت تعیین قدمت برگه کنم ولی وکیل پرونده گفت چون اعلام بی اعتباری برگه رو کردیم دیگه نیازی به کارشناسی نیست ولی قاضی پرونده با استناد به همون برگه و صحیح دونستنش به نفع ایشون رای داده حالا تو مرحله تجدید نظر خواهی میتونم تقاضای کارشناسی اون برگه رو بکنم؟ با سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مرحله تجدید نظر در دفاع با استناد به ارجاع امر به کارشناس امکانپذیر است

در مرحله تجدیدنظر امکان استناد به دلیل جدید از جمله کارشناسی امکان پذیر است.

اگر در مرحله بدوی نسبت به سند مذکور اظهار تردید یا انکار یا جعل کرده ولی مورد پذیرش دادگاه قرار نگرفته یا اعتنایی به تقاضایتان نشده باشد در مرحله تجدیدنظر میتوانید درخواست خود را تکرار کنید و امکان ارجاع به کارشناسی وجود دارد .