دریافت حق الزحمه پروژه نرم افزاری چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۳ #69649806

سلام
من برای یه شرکتی حدودا ۲ سال پیش یه نرم افزار نوشتم قبل شروع ۵۰٪ پولش رو گرفتم و پروژه رو به مدیر فنی شرکت تحویل دادم
چند هفته بعد صدا و سیما مجوز این بازی رو لغو کرد و به اونا اجازه پخش ندادن
بعد این قضه اون شرکت از پرداخت ۵۰٪ بقیه طفره میره و هی میگه باهاتون هماهنگ میکنیم و غیره
یک بار هم غیر مستقیم گفتن که چون پروژه کنسل شده ما نمیتونیم پول پروژه رو بدیم و پروژه نصفه مونده

الان من برای گرفتن پولم مشکل دارم
مدیر فنی و مدیر پروژه گفتن که در صورت شکایت حرف منو تایید میکنن و تو شکایت نامه امضا میدن

ممنون میشم هم بهم راهنمایی بدید که چیکار باید بکنم و هم تو نوشتن متن شکایت نامه کمکم کنید
چون پروژه رو من سریعتر از موعد اماده کردم و شرکت اون موقع عجله داشت متن قرارداد رو ازشون نگرفتم. یعنی یه کپی رو امضا کردم که پیش اونهاست ولی من قرارداد ندارم

از پول پروژه ۱۵ تومن مونده که با توجه به گذشت ۲ سال امیدوارم بتونم خسارت بگیرم ازشون

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه را از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

دادخواست مطالبه وج با توجه به قرارداد فی مابین طرح در دادگاهدحقوقی اقدام فرمایید