نحو ه ای رسیدگی مجدد پرونده اجرای احکام چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۵ #69630304

سلام
در یک معامله آپارتمان فروشنده تاخیر کرده و طبق قول نامه سندی بنام خریدار نزده و محکوم مالی شده و پرونده در اجرای احکام هست، فروشند بخاطره این موضوع به دو بار شکایت جعل سند کرد بار اول در بازپرسی قرار منع تعقیب گرفت و بار دوم در دادیاری با فشار از طریق دادیاری و وکیل باعث شد ((اعلام گذشت کنم و توافق کنم تا تاریخ ۹۸/۰۶/۰۲ به من مدارک بده تا من سند که بنام فروشنده را از رهن بانک آزاد کنم و فروشند هم سند بنام من بزند و بقیه ثمن معامله را بگیرد ))(( و در دادیاری هم قرار منع تعقیب گرفتم )) فروشنده طبق توافق نامه عمل نکرد رفتم اجرای احکام و فروشنده توافق نامه را اورد و گفت ( طبق این توافق نامه این شخص تا تنظیم سند توقف اجرای اجرای احکام کرده ) قاضی اجرای احکام هم گفت برو سند بزن. ولی هر کاری می کنم طرف مدارک نمیده و اظهارنامه هم فرستادم که به توافق نامه عمل نکردین طرف هم همین اظهارنامه را برای من فرستاده
سوال این هست چگونه می توانم دوباره پرونده اجرای احکام را راه اندازی کنم؟
و توافق نامه را لغو کنم؟
و به حق خودم در اجرای احکام برسم؟
لطفا راهنماییم کنین ( پرونده اجرای احکام هنوز مختومه نیست باید رضایت بدم تا مختومه شود )

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه توافق نامه در دادگاه تنظیم شده اجرای احکام مکلف به اجرای مفاد آن است و اگر در آن توافق نامه تعهد به دادن مدارک و اوراقی شده است اجرای احکام باید آن آنها را اخذ کند چنانچه اجرای احکام به تکالیف خود عمل نمی کند می توانید موضوع را از طریق رییس یا معاونت دادگاه های عمومی آن محل پیگیری کنید همچنین می توانید از دادیار اجرای احکام در دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید.