ارتباط نامشروع زن متاهل چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۱۳ #69619083

یک زن که با شوهرش ماه هاست ارتباط جنسی نداره ولی با هم زندگی میکنن، و این زن با دوست شوهرش ارتباط برقرار میکنه و چند ماهی بدون اینکه به عاقبتش فکر کنن با هم تو یه بستر میخوابن و مسلما به خواسته خودش با دوست شوهرش رابطه جنسی برقرار میکنه، شوهر هم تا حدودی متوجه میشه اگر این شوهر شکایت کنه از زنش و پسر مورد نظر، دادگاه چه حکمی رو براشون مینویسه و عاقبت دختر و پسر ایا به زندان حتم میشه یا نهایتا طلاق میگیره و با اون یکی عقد میکنه؟ و ایا اینکه پزشکی قانونی میتونه ارتباط نامشروع رو با روش خودشونو در بیارن و زن رو متهم کنن؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در حد تقبیل و مضاجعه باشد تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری مجازات دارد

با سلام در صورت اثبات رابطه نامشروع شلاق وزنا اگه باشه حکمش اعدامه واگه مرد علم به حرمت به زنا داشته باشه موجب حرمت ابدی هسش

باسلام درصورت اثبات رابطه نامشروع میتواند یکصد ضربه تازیانه در پی داشته باشد اما اثبات زنا دست کم اعدام می باشد.

سلام
به شلاق محکوم می شود در صورت اثبات

سلام مجازا زن اعدام و مجازات مرد بستگی به شرایط احصان دارد و این رابطه شما از طریق پزشکی قانونی قابل اثبات میباشد

با سلام
با عناوین رابطه ی نامشروع میتوان پیگیرد جزایی نمود

باسلام
باید مشخص شود که آن مرد مورد نظر، بالغ است یا نابالغ، متاهل است یا مجرد و ... با درنظر گرفتن همه این شرایط، کمترین مجازات می تواند شلاق باشد و حداکثر مجازات اعدام را نیز می توان برای این عمل متصور بود...