علیرغم اینکه هیچ گونه نیتی در خصوص اخلال در نظم عمومی نداشته‌ام؛ چه کاری می‌توانم انجام دهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۳۷ #69558814

سلام وقت بخیر
بنده در یکی از دادگاه های کیفری قم دارای پرونده اخلال در نظم عمومی می باشم
دادگاه اول برگزار شد اما متاسفانه قاضی هیچ فرصتی برای دفاع به ما نداد و ما نیز لایحه مناسبی جهت درج در پرونده ثبت نکردیم.
جریان از این قرار است که در یکی از طبقات دادگاه حقوقی قم دو نفر به بنده حمله کردند و منجر به زد و خورد شد دوربین مدار بسته دادگاه یورش ۲ نفر را ثبت نموده است در داخل فیلم کاملا مشخص می‌باشد که من در حال رفتن می باشم که دو نفر به بنده حمله کردند
از آنجایی که دادگاه اول تشکیل شده و هنوز رای نیامده است همچنین با در نظر گرفتن اینکه مجازات اخلال در نظم عمومی حبس می باشد مزید بر آن من کارمند قراردادی یک شرکت می باشم که مطمئنآ حبس باعث اخراجم خواهد شد
علیرغم اینکه هیچ گونه نیتی در خصوص اخلال در نظم عمومی نداشته‌ام
الان در این فرصت چه کاری می‌توانم انجام دهم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از شاکی یا دادگستری رضایت بگیرید.

شما باید حتما برای پرونده خود وکیل بگیرید ...تا بتوانید بی گناهی خود را اثبات کنید....از وقت ما خارج است