حتما باید شهادت بدهند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۰ #69362755

سلام آیا کسی در پرونده کیفری نفراتی را به عنوان شاهد و مطلع به دادگاه بخواند حضور و شهادت آنها الزامی استذ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام .اگر نیاز به شهادت شهود گردید و شاهدان بهر دلیلی حاضر نشوند شما میتوانید از تحقیقات محل استفاده نمایید .تا ازشاهدان تحقیق شود .

اگرشهود حاضر نشوند و رسیدگی وصدور رای به جزء شهادت شهود مقدور نباشد ممکن است دعوا رد شود
وهیچ مرجعی نمی تواند کسی را مجبور به ادای شهادت نماید

درود
بستگی به موضوع شهادت دارد عدم حضور در بعضی جرائم امکان امکان جلب به همراه دارد

درود بر شما، باید دید نوع جرم و شکایت چیست، ممکن است جز شهادت شهود دلیل دیگری برای اثبات و احراز جرم نباشد، در اینصورت ایشان برای شهادت احضار خواهند شد.

درود
اگر دلیلی جز شهادت شهود نباشد بله در غیر اینصورت می توانید شهادت ندهید همچنین الزام به سوگند ندارید اگر مایل به شهادت دادن نیستید

بسته به اهمیت موضوع ممکن است دادگاه شهود را احضار نماید . درصورتیکه شهود نگران امنیت خود باشند می توان به آیین نامه اجرایی حمایت از شهود و مطلعان مورخ ۲۶/۱۰/۱۳۹۴ تمسک جست .

سلام، اگر شهود حاضر نشوند و دعوی مستند به ادله دیگری نباشد ممکن است شکایت به جایی نرسد