میتوانم از وی شکایت کنم و زمین را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۰ #69268648

زمینی به مسحات ۳ و نیم هکتار با سند نزد ما هست و طرف مقابل که غاصب زمین هس هیچ گونه مدرکی ندارد فقط میگوید که من شاهد دارم از این ۳ و نیم هکتار ۲ هکتار یه طرف دیگر سند گرفته است بنا به دلایلی ان ۱ و نیم هکتار را که طرف غاصب بعد از انقلاب صاحبش هست را میتوانیم شکایت کرده و بگیرم زمین رو؟؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توحه به اینکه سند مالکیت بنام شما وجود دارد دعوای خلع ید را می توانید علیه ایشان مطرح کنید

با سلام دوست عزیز اگر شما در مورد زمین مربوط که وی تصرف کرده سند دارید میتوانید شکایت خلع ید را مطرح کنید و بااثبات مالکیت شما حکم به نفع شما صادر می شود.

بله
سند مالکیت دلیل مالکیت شماست

باید دید این زمین‌ها در دوره اصلاحات ارضی به کشاورز واگذار شده یا نه؛ بعد آیا کشت و کار داشته؟ تا کی؟ تاریخ سند شما و سند طرف مقابلتان دقیق مشخص شود.
باید حدود زمین‌ طبق هر دو سند بررسی شود چه بسا تعارضی نباشد و سو تفاهم رخ داده باشد.

بله با توجه به سند مالکیت

درود
اگر آن یک و نیم هکتار سند ندارد هر کس سبق تصرفش ثابت شود مالک است.

بله می توانید با توجه به سند مالکیت که دلالت بر مالکیت شما دارد.