این موضوع چه عواقبی برایم دارد، آیا میتوانم از پلیس فتا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۸ #69152394

پلیس فتا برای بنده نامه ارسال کرد تا به آنجا مراجعه کنم. به من گفتند با شماره شما در اینستاگرام پیج فروش اسلحه ایجاد شده است ولی گفتم پیج را به من نشان دهید گفتن چن وقتی است دیلت اکانت شده است. من را با تهدید و ارعاب مجبور میکردند که بگویم از این پیج خبر دارم ولی من اصلا همچین چیزی ندیده بودم. انقدر با تهمت و حرف های بی سر و ته به من زدند و گفتند باید بگویی به چه کسانی مظنونی که از گوشی تو استفاده کردند من هم چون خوابگاهی بودم اسم ۲ نفر را گفتم ولی اصلا مطمئن نبودم کار آنهاست. خیلی رییس اطلاعات به پدرم هم توهین کرد و گفت دخترت چه دختر خراب کار و نادانی است، بماند آنها متن نامه ای که برای دادستان میفرستاندند را به من نشان دادند که نوشته بودند از گوشی این خانم استفاده شده و این ۲ نفر مظنون هستند.
میخواستم بدانم اولا همچین پیجی وجود نداشته و من ندیدم آنجا هم گفتند دیلت شده و فقط چند کپی از پیج به من نشان دادند. الان این موضوع چه عواقبی برای من دارد؟
میتوانم روی پلیس فتا شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طرح هر شکایتی علیه شما نیازمند ادله کافی می باشد واگر اقرار به ارتکا جرم نکردید پس در اینده نیز این کار را نکنید
در خصوص اکراه و اجبار و توهین صورت گرفته از سوی ضابطین نیز می توانید از طریق بازرسی ناجا به شماره ۱۹۷ اقدام به طرح شکایت نمایید

بدون مطالعه پرونده نمیشه نظرداد

با سلام
بله میتوانید اما اثبات
ان کار اسانی نیست حالا که مشکل برطرف شده و گفتند از گوشی شما سو استفاده شده

میتوانید در دادسرای نظامی از ایشان شکایت نمایید ولی بایستی بتوانید اثبات ادعا نمایید

با سلام.
بله میتوانید در دادسرای نظام شکوائیه ای علیه آنان ثبت نموده و طرح دعوی نمایید.