می خواهم همسرم را طلاق دهم و کارگر هستم نحوه پرداخت حق و حقوق وی به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۷ #68929812

باسلام خلاصه عرض میکنم بنده میخواهم از همسرم جداشوم بدلیل عدم سازش و مشکلات عدیده همسرم سال گذشته خوش اقدام به طلاق توافقی کرد که درلحظه آ خرپشیمان شد من یک کارگر هستم با درآمدی بین 2 تا 2/5 میلیون. دارای یک فرزند دختر8ساله و ادامه زندگی ما دیگر قابل تحمل نیست وهمسرم به این اوضاع خوگرفته ولی بنده نمیتوانم دیگرودرضمن چندین سال است که ارتباط جنسی نیزنداشته ایم و مرا همیشه به طلب مهریه تهدیدمی کند. لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
مرد درهرشرایطی میتواند همسرش را طلاق دهد و باید حق و حقوق همسرش ازجمله مهریه و نفقه واجرت المثل را پرداخت کند و درصورت عدم توان مالی دادخواست اعسار دهد که تقسیط شود.

با درود فراوان
ابتدا درخواست الزام به تمکین بدهید . در صورتی که ناشزه بودن را اثبات نمایید و مدتی بگذرد میتوانید اجازه ازدواج مجدد دریافت کنید .
در هر صورت مهریه حق ایشان است و در صورت مطالبه بایستی پرداخت نمایید .
اگر درخواست طلاق بدهید بایستی نصفی از اموالتان را هم به همسرتان بدهید .