در چه مرحله ی باید هزینه ی وکیل رو مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۰ #68871092

یک چک حقوقی داشتیم و با کمک وکیل پیگیری کردیم وکیل درخواست ده درصد مبلغ کرد که همان ابتدا پرداخت شد الان حکم جلب سیار متهم است. حکم جلب متهم به نام وکیل صادر شده و مبلغی که درج شده و نیم عشر دولتی رو نوشته میخواستم بپرسم من در چه مرحله ی باید هزینه ی وکیل رو مطالبه کنم؟ آیا باید شکایت جداگانه ثبت کنم؟ متهم چون چند سوال متواری بوده آیا هزینه ی وکیلی که پرداخت شده شامل محاسبه ی مجدد و نرخ تورم میشود؟

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
وقت بخیر
مطالبه هزینه دادرسی،حق الوکاله و خسارت تاخیر تادیه امکان پذیر می باشد که معمولا در دادخواست اصلی مطرح و مطالبه می گردد که در صورت عدم مطالبه در دادخواست بدوی؛ قابل مطالبه طی دادخواست جداگانه می باشد.
نظر به توضیحات شما، در راستای ارائه پاسخ کامل؛ پیشنهادم این است با وکیل خود که مشرف بر پرونده و موضوع می باشد صحبت کرده و پاسخ سوالات از قبیل مطالبه یا عدم مطالبه موارد فوق الذکر را از ایشان درخواست نمایید.
موفق باشید

در صورتی که در دادخواست بدوی مطالبه هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل را ذکر نموده باشید دیگر نیاز به دادن دادخواست جداگانه نخواهید داشت.لازم به ذکر است حق الوکاله بر اساس تعرفه مورد محاسبه قرار می گیرد نه بر اساس توافق و قرارداد بین شما و وکیلتان

معمولا قراردادی بین طرفین بابت حق الوکاله تنظیم میشود
ودرهنگام تقدیم دادخواست به دادگاه اگر وکیل شما تمامی هزینه ها منجمله حق الوکاله را درج گردد این امر ازابتدا قابل مطالبه است

در همان د ادخواست می توانستید مطالبه حق الوکاله را بخواهید و در صورتی که مطالبه نکرده باشید می توانید جداگانه دادخواست دهید لاکن پرداخت حق الوکاله بر مبنای تعرفه قابل مطالبه خواهد بود

سلام . هزینه وکیل بر اساس تعرفه حق الوکاله حساب میشه نه بر اساس قرارداد و توافق شما

باسلام در صورتی که در دادخواست بدوی هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل را ذکر نموده باشید دیگر نیاز به دادخواست جداگانه نخواهید داشت.

خسارت دادرسی و هزینه حق الوکاله و سایر هزینه هایی که برای اثبات دعوا لازم بوده است را میتوان ضمن داذخواست اصلی ویا بعد از آن از طریق دادگاه مرجوع الیه از محکوم علیه مطالبه کرد