چطور تقاضای ملاقات با فرزند در خارج از دادگاه را بنمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۵۲ #68864063

سلام
من و خانمم از طریق اهدای جنین بچه دار شدیم(تخمک و اسپرم) از زن و شوهر دیگه است. چند جلسه بچه ام را در کلانتری دیدم خانواده خانمم بهم توهین میکردند گزارش کلانتری چند تا دارم دیروز بردم دادگاه گفتن که بچه را تحویل من بدن، بعد از چهار ساعت تحویلشون بدم. مادر خانمم مخالفت کرد. گفتن فقط داخل کلانتری حالا من میخوام داخل کلانتری نباشه بیارمش خونه بعد از چند ساعت تحویلشون‌ بدم راستی نوزاد شیر خشک میخوره شیر مادر نمیخوره.

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جهت تعیین محل ملاقات باید با مادر طفل توافق نمایید در غیر اینصورت محل و مدت ملاقات با دستور مرجع قضایی تعیین می شود اما پیشنهاد میکنم در این خصوص با قاضی پرونده نیز صحبت کنید

سلام دوست گرامی
نحوه و شرایط ملاقات را دادگاه تعیین می کند از قاضی بخواهید شرایط را تعیین کند

مادر خانم شما نقشی درتعیین محل ملاقات فرزند ندارد

بایستی این مورد را از قاضی رسیدگی کننده بخواهید تا دستور بدهد .

سلام
در صورتی که در خصوص زمان و مکان و مدت ملاقات توافق ندارید دادگاه در این خصوص اتخاذ تصمیم خواهد کرد.

این موارد اصولا توافقی می باشد و میبایستی با همسرتان صحبت کنید

با سلام ووقت بخیر
نحوه ملاقات فرزند حسب توافق زوجین صورت میگیرد درغیر اینصورت دادگاه مکانی را برای تعیین ملاقات تعیین میکند علی ایحال باید دراین مورد با خانومتون توافق کنید درصورت عدم توافق درهمان کلانتری باید فرزندتون رو تحویل بگیرید یا تحویل بدید .