پرونده به چه نتیجه ای رسیده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۴ #68792985

با سلام
بنده در این مورد متهم هستم
امروز سامانه ثنا در مورد پرونده نوشته بود حکم محکومیت صادر گردید و رای هم صادر شد
ولی رای قطعی من نتونستم در ثنا پیدا کنم
و اینکه پرونده مختومه شده است
اینا به چه معناس و پرونده به چه نتیجه رسیده و اینکه ایا پرونده ادامه دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حکم شما توسط قاضی پرونده نوشته شده ولی هنوز درج در سامانه نشده است لذا اگر طی چند روزی در سامانه ثبت نشد میتوانید از طریق شعبه صادر کننده حکم اقدام به اخذ کپی حکم نمایید

حکم محکومیت صادر و آمار گردیده است ولی هنوز مراحل تایپ و امضاء نهایی انجام نگرفته تا در سامانه ابلاغ بارگذاری شود .

هنگامی که قاضی حکم صادرمیکند درسامانه ثنا درج میگردد این حکم باید تایپ شده به صورت دادنامه شده وامضا شود بعدازآن به صورت ابلاغیه برای طرفین ارسال میشود دراین زمان میتوان متن حکم را دید معمولا یکی دوروز بیشتر طول نمیکشه تا ابلاغ شود
مختومه شدن پرونده درثنا به این معنی است که دادرسی دراین مرحله تمام شده و اگر قابل واخواهی یا تجدیدنظر خواهی باشد
پس از اقدام مقتضی دوباره به جریان میوفتد

هنگامی که قاضی حکم صادرمیکند درسامانه ثنا درج میگردد این حکم باید تایپ شده به صورت دادنامه شده وامضا شود بعدازآن به صورت ابلاغیه برای طرفین ارسال میشود دراین زمان میتوان متن حکم را دید معمولا یکی دوروز بیشتر طول نمیکشه تا ابلاغ شود
مختومه شدن پرونده درثنا به این معنی است که دادرسی دراین مرحله تمام شده و اگر قابل واخواهی یا تجدیدنظر خواهی باشد
پس از اقدام مقتضی دوباره به جریان میوفتد