هیچ اموالی و در امدی ندارم ماه بعد هم باید سکه بدم, باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۶ #68754883

سلام
من ۶ سال پیش دو ماه بود عقد کرده بودم و به دلایلی به زندان افتادم و همسر من طلاق قیابی کرفت و من به دلایلی محکوم به ۲۲سال حبس شدم و العان هم یه زندانی هستم و یک سالی هست رای باز شدم و همسر من در خواست مهریه کرده و دادکاه بنده رو به هر ۸ ماه به یه سکه مجکوم کرده ولی من توانه پرداخت اقساط رو ندارم چون یک زندانی هستم
لطفن راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. اگر ایشان طلاق غیابی گرفته باشند. حتما نسبت به مهریه هم همان زمان تصمیم گرفته شده است. به نظر من یک تحقیق راجع این مسئله انجام دهید. چون در اکثر مواقع قاضی قبل از صدور حکم طلاق یک طرفه از زن می پرسد که نسبت به مهریه چه تصمیمی دارد.. از محضری که طلاق جاری شده یک تحقیق بفرمایید
حالا شما تقاضا اعسار و تعدیل کنید.

می توانید تعدیل تقدیم نمایید

با درود
مطابق آرا صادره و وضعیت خود تقاضای تعدیل نمایید، امید است مبالغ اقساط کاسته شود.

فعلا دادخواست تعدیل بدین

با سلام با تنظیم استشهادیه و لیست اموال و حکم قبلی اقدام به ثبت دادخواست تعدیل در دفتر خدمات قضایی نمایید.

میتوانید دادخواست تعدیل اعسار بدهید تا اقساط شما تغییر پیدا کرده و مدت آن بیشتر شود .