به علت اینکه همسر شرعی و قانونی بنده هستن، شکایتشان به نتیجه میرسه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۳ #68745533

سلام . خانوم بنده شکایتی مبنی بر یک : مزاحمت اطفال و زنان در مکان عمومی کرده ( من یک دفعه محوطه راهنمایی رانندگی باهاش صبحت ۱ دقیقه ای داشتم بحث نکردم و بلند هم صحبت نکردم . چند ماهی هست نمیخواد زندگی کنه و مهریه اجرا گذشته )
۲. شکایت نشر تصاویر و اکاذیت در فضای مجازی ( فقط عکس های خودم و خودش و با حجاب چاپ کردم دادم به اقوام تحویل مادر زنم بدن )
۳مزاحمت تلفنی ( این چند ۷۰ روز که باهم نیستیم زنگ زدم زیاد ولی گوشی خاموش بوده )

مزاحمت تلفنی و مزاحمت اطفال و بانوان در مکان عمومی چون همسر شرعی و قانونی بنده هستن میتونم استناد کنم به این ؟
عکس هم به صرف تصویر تلگرام تحویل دادگاه دادن میتونه ثابت بشه ؟
واسه اثبات این ۳ تا مورد در طول یک پرونده که شکایت کرده هر کدوم با چه ادله ای ثابت میشود

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جهت ایجاد مزاحمت نمیتوانند اقدام به شکایت نمایند اما جهت هتک حیثیت میتوانند از شما شمایت نمایند.

با توجه به اینکه در حال حاضر رابطه زوجیت مابین شما برقرار است ادعای مزاحمت در مکان عمومی با شرایط ذکر شده توسط همسرتان قابلیت طرح دعوی ندارد چون عنصر مادی این جرم مطابق نص صریح قانون این است که فردی با حرکات و اعمال توهین‌آمیز خود موجبات هتک حرمت زن یا کودک را فراهم کند و صحبت کردن نمی تواند مصداق اعمال و حرکات توهین آمیز( تعرض و مزاحمت) باشد