بابت امضاء ضمانت نامه ای که مطرح شد ایشان می توانند از کارمند سابقشون شکایت کنند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۲۷ #68667575

با سلام و احترام
وقت عالی بخیر

خواهر بنده حدود ۲ سال و نیم در شرکت خصوصی پیمانکاری برق کار می کردند. بعد از اینکه دیگه نیاز به همکاری با ایشان نبود چون حدود ۳۰ میلیون از حقوق و مزایا به ایشان توسط کارفرما پرداخت نشده بود به اداره کار مراجعه و احقاق حق نمودند. کارفرما ایشان بعد از ابلاغ اداره کار تماس گرفته و گفتند از شما به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان شکایت می کنیم.
تنها موردی که احتمال می دهیم بتوانند شکایت کنند این هست که چون ایشان بین شهرستان و تهران رفت و آمد داشتند و همیشه در شرکت شون حاضر نبودند، خواهر بنده سفته هایی رو که بانک لازم داشته تا ضمانت نامه بین اداره برق و شرکت را صادر کند، به جای ایشان(از طرف ایشان) امضاء می کردند؛ اما صرفا اجازه امضاء به خواهر بنده از طرف رئیس شرکت شفاهی بوده و نامه ای در این خصوص به ایشان داده نشده. آخرین روز کاری ایشان ۲۹ اسفند ۹۹ می باشد.

با سپاس فراوان
ارادتمند

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کارفرما باید برای اثبات تخلف دلیل اقامه کند.

بستگی به مستندات و دلایل دارد.

با درود بستگی به مدارک و مستندات دارد.

باسلام و احترام
پس از بررسی کامل موضوع و مستندات میتوان در این خصوص اظهارنظر نمود.

باسلام
اولا ضمانت های موصوف در راستای اهداف و منافع شرکت بوده
ثانیا حق امضای اوراق تعهد آور برخلاف نظر شما جز بموجب اعطای رسمی و قانونی مقبول نیست لذا مسئولیت ضمانت نامه ها در صورت فقد تخلف یا عدم عدول از وظایف قانونی محوله متوجه خواهر شما نمیشود
عموما در شرکت ها هنگام استخدام سفته یا ضمانت نامه هایی بعنوان حسن انجام تعهدات از متقاضی گرفته میشود شاید منظور چنین ضمانت هایی باشد
نیاز به بررسی مدارک است.

با سلام تنها موردی که حق شکایت به شرکت میدهد اینست که شرکت مدعی شود که خواهر شما نماینده شرکت نبوده و حق امضا و ایجاد تعهد برای آنها نداشته است.

سلام. اگر سفته ها در راستای منافع شرکت وبنام شرکت صادر وامضا شده، در واقع مسوولیت بعهده شرکت خواهد بود وامضا کننده نماینده شرکت محسوب می شود.
از طرف دیگر اینجا ذینفع طرف مقابل هستش نه شرکت محل کار که خودمتعهد شده است...
نکته مهم دیگر این است که، اساسا وفق اساسنامه شرکتها، امضا اسناد تعهد آور با امضا مدیر عامل ومهرشرکت اعتبار دارد....
بهتر است برای بررسی دقیق موضوع از خدمات بنیاد وکلا اعم از مشاوره تلفنی یا برخط استفاده کنید.