مجازات فردی که مرتکب شهادت کذب شده چیه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۰ #68657358

با سلام و درود
فردی که شهادت کذب برای پرونده کیفری انجام دهد، برای تجدید نظر رای صادر شده دوباره توضیحات رو بخوان اگه مشخص بشه شهادتش کذب بوده

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سه ماه و یک روز تا دو سال حبس و یا به یک میلیون و پانصد هزار تا دوازده‌میلیون ریال جزای ن

سلام۳ ماه و یک روز تا ۲ سال حبس یا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تا ۱۲ میلیون ریال جزای نقدی خواهد داشت. موفق باشید.

۳ ماه و یک روز تا ۲ سال حبس یا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تا ۱۲ میلیون ریال جزای نقدی

سلام

مجازات شهادت دروغ سه ماه و یک روز تا دو سال حبس و یا جزای نقدی به میزات یک و نیم میلیون ریال تا دوازده میلیون ریال میباشد.

جرم شهادت دروغ در صورتی مجازات دارد که ادای شهادت در دادگاه و نزد مقامات رسمی صورت گرفته باشد.

مجازات جرم شهادت دروغ مطلق است و این عمل چه منجر به ضرر مالی شود و چه به اعدام شخصی بیانجامد مجازات یکسانی دارد.باید اضافه کرد که جرم شهادت دروغ تا حدی شدید و غیرقابل بخشش است که حتی اگر تاثیری در صدور رای دادگاه نداشته باشد، اگر اثبات شود که دروغ بوده است بازهم شاهد دروغگو مجازات میشود.

۳ ماه و یک روز تا ۲ سال حبس یا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تا ۱۲ میلیون ریال جزای نقدی مجازات دارد

با سلام بر اساس ماده ۶۵۰ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۷۵، هر کس در دادگاه نزد مقامات رسمی شهادت دروغ بدهد به ۳ ماه و یک روز تا ۲ سال حبس یا به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تا ۱۲ میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد