چگونه اجازه شکایت داشته و سریع به دادیاری رسیده؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۵۴ #68567295

با سلام بنده حدود ۴ماه پیش از همسایه خود بخاطر توهین،ضرب و جرح و سرقت شکایت کردم و با گواهی پزشکی قانونی و شهادت شهود ولی هنوز حکمی برایش صادر نشده و ایشان هم از من شکایت کرده و بدون هیچ مدرکی ولی برایم اس ام اس امده که پروندش به دادیاری رفته وایشان اقرار به زدن بنده کرده و در جلسه بازپرسی حکم جلب برایش صادر شده بود

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شکایت هرکسی بنا دلایل خودش میتواند بدهد لذا مهم اثبات دلایل نزد قاضی پرونده میباشد موفق باشید

بله امکان مراجعه وجوددارد لیکن نحوه اثبات جرم مهم است ونتیجه کار هم پس از طی نمودن تشریفات قضایی به طرفین اعلام می گردد

صرف ادعا قابل اثبات نبوده بلکه باید ادعای خود را نسبت به اتهام وارده اثبات کند

هرکسی می تواند علیه دیگری شکایت کند بایدببایدبرای محکومیت شما دلیل ارائه کندوگرنه منع تعقیب می خوری

درود
باید برای اتهام شما دلیل داشته باشند تا محکوم شوید

باسلام میتواند شکواییه تنظیم نماید و دردادسرا درشعبه دادیاری رسیدگی گردد اما درصورتی می تواند اثبات نماید که مدارک ومستندات کافی داشته باشد.به دادیار اعلام نمایید پرونده دیگری در جریان رسیدگی دارید.

خوب منتظر باشین تا رای دادگاه صادر بشود