آیا جزای نقدی در دادگاه تجدید نظر قابل کم شدن است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۰۴۴ #68543889

اگر در دادگاه بدوی به ۳ میلیون تومن جزای نقدی محکوم بشم آیا در دادگاه تجدیدنظر نظر این مبلغ کم می شود یا تغییر می‌کند

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به شرایط پرونده و اظهارات شما در مقام اعتراض به رای و دلایل شما دارد

با اعتراض به حکم صادره و درخواست تخفیف در مجازات بله امکانش هست .

سلام
بله
امکان دارد در دادگاه تجدیدنظر نظر این مبلغ کم شود یا تغییر کند و یا رای تایید شود
حق در خواست تجدید نظر را دارید.باید اسناد و مدارک لازم برای اثبات ادعای خود را نیز ضمیمه کنید که در دستیابی به نتیجه ی موردنظر موثر بوده و جزای نقدی در دادگاه تجدید نظر قابل کم شدن است

سلام
دادگاه تجدیدنظر می تواند محکومیت را کاهش دهد ولی باید برای این کار دلیل داشته باشد مثلا جلب رضایت شاکی یا جبران خسارت یا اقدامات مسولانه متهم و غیره

باسلام
اگر درخواست تجدید نظرتان ،از کل موضوع پرونده باشد ،
پاسخ وثبت است و اصولا تا یک چهارم قابل تخفیف است. و البته این موضوع منافاتی با اینکه دادگاه تجدید نظر بتواند در شرایطی تا حداقل ممکن با توجه به قانون مجازات را کم نماید ندارد.
موفق باشید

جزای نقدی دارای حداقل وحداکثر هست لذا امکان کم شدن مبلغ هست

ممکن است کم شود ، در زمان پرداخت هم بیست درصد به شما تخفیف داده می شود.