آیا مالک حق واگذاری پارکینگ مازاد را به سلیقه خود و بدون توافق با همه مالکین را دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۶ #68506

با سلام و تشکر
موضوع پیش خرید یک دستگاه آپارتمان در یک مجتمع ۲۰ واحدی که دارای ۲۵ پارکینگ میباشد.
تعهدات فروشنده : زمان تحویل در مبایعه نامه ۱۳۹۳/۶. زمان تنظیم سند در دفتر اسناد رسمی ۱۳۹۳/۱۰.
زمان تحویل ساختمان به خریدار ۱۳۹۳/۶ . تاکنون ۱۳۹۵/۱۰ تنظیم سند رسمی انجام نگرفته است.
اینجانب در سال ۹۱ اقدام به پیش خرید یک واحد آپارتمان به صورت قولنامه ایی نمودم. در قولنامه ذکر گردید که فروشنده یک واحد آپارتمان با انباری مجزا و پارکینگ اختصاصی را تا شهریور ۹۳ آماده تحویل نماید که دقیقا در همین زمان ساختمان آماده و تحویل خریدار گردید و قرار بر تنظیم سند رسمی تا دی ماه ۹۳ گردید . که متاسفانه با گذشت دو سال فروشنده تاکنون به علل نداشتن پایانکار و گواهی آتشنشانی و ... اقدام به تنظیم سند ننموده است.لازم به ذکر است که آپارتمان دارای پنج واحد پارکینگ اضافه نیز میباشد. سازنده اکنون اقدام به شماره گذاری و واگذاری پارکینگها(پارکینگ مازاد و اختصاصی)به سلیقه خود برای واحدها در نموده است .
-با توجه به آنکه در مبایعه نامه ذکر گردیده فروشنده در صورت تخلف و تاخیر در اجرای تعهد و تنظیم سند و تحویل ، روزانه ۲۵۰۰۰ تومان خسارت دهد.با توجه به تحویل به موقع فروشنده و فقط تاخیر در تنظیم سند، آیا می توان طلب خسارت روزی ۲۵۰۰۰ تومان را از فروشنده نمود؟
-آیا مالک حق واگذاری پارکینگ مازاد را به سلیقه خود و بدون توافق با همه مالکین را دارد؟
- تکلیف پارکینگ مازاد با توجه به آنکه در تمام مبایعه نامه ها مالکین فقط یک پارکینگ مجزا قید شده چیست؟
-آیا شماره گذاری و فروش پارکینگ مازاد و یا پارکینگهای مجزا با توجه به آنکه در مبایعه نامه شماره پارکینگ دقیقا ذکر نشده توسط فروشنده قانونی است؟
- اقدام قانونی و قضایی در این موارد چگونه است؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما می توانید مطالبه خسارت تاخیر در انتقال سند را مطرح نمایید . در خصصو واگذاری ۵ واحد پارکینگ سازنده به هر کس که مایل باشد می تواند انتقال دهد و کسی حق اعتراض ندارد .