یکسال از صدور رای قطعی گذشته است، با این حال میتونم به دیوان عالی بابت دیرکرد پولم دادخواست دهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۳ #68493381

با سلام
حدود یکسال از صدور رای قطعی گذشته است
و قاضی دیرکرد پولم را به دلیل نداشتن تمکن مالی محکوم علیه محاسبه نکرده
آیا هنوز فرصت اعتراض در دیوان عالی را دارم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ب دلیل عدم تمکن مالی بنابر تشخیص قاضی خسارت تاخیر تادیه محاسبه نشده بدین معناست ک طرف مقابل معسر شناخته شده و با رای اعسار دیگر امکان مطالبه خسارت وجود نخواهد داشت

اگر در دادنامه صادره به موضوع تاخیر تادیه اشاره ای نشده میتوانید دادخواست جدیدی به خواسته مطالبه خسارت مطرح کنید . ولی اگر در دادنامه به اعسار محکوم علیه اظهارنظر شده باشد نمیتوانید ادعایی در این مورد داشته باشید .

خیر با توجه به پذیرش اعسار از تاریخ اثبات اعسار خسارت تاخیر تادیه وجود ندارد

درود
از تاریخ رای اعسار امکان مطالبه خسارت تاخیر تادیه را ندارید.

با سلام از تاریخ رای اعسار امکان اخذ خسارت تاخیر وجود ندارد

با سلام
چنانچه شخص مدیون از منظر دادگاه معسر تشخیص داده شود ، امکان مطالبه خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور رای اعسار نامبرده برای شما میسر نمی باشد .